محل لوگو
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید

نقد فیلم هزارپا


 

<!--StartFragment-->

نقد و بررسی فیلم هزارپا

56b3a2b19767b 21535

خلاصه داستان:

رضا ( رضا عطاران ) مرد جوانی است که یک پای خود را از دست داده است و حالا به واسطه دزدی ، گذر ایام می کند تا اینکه بطور اتفاقی متوجه می شود یک دختر ثروتمند ( سارا بهرامی ) نذر کرده که با یک جانباز ازدواج کند و...

 

 

کارگردان :

ابوالحسن داوودی : متولد سال 1334 در نیشابور است. کارگردان شناخته شده سالهای پس از انقلاب که آثار مهمی از جمله « مرد بارانی » ، « تقاطع » و « رخ دیوانه » را روانه سینما کرده که با استقبال تماشاگران مواجه شده است. آخرین ساخته داوودی فیلم « رخ دیوانه » بود که در سال 1393 محبوب ترین فیلم از نگاه تماشاگران در جشنواره فیلم فجر شد و در اکران نیز با استقبال مناسبی مواجه شد؛ هرچند که فیلم مذکور مدتها با اتهام کپی برداری از یک اثر هندی در رسانه ها جنجال به پا کرده بود.

 

 

نقد فیلم « هزارپا » :

ژانر کمدی در تاریخ سینما فراز و نشیب فراوانی داشته است. شاید بتوان گفت شاهکارترین کمدی های تاریخ سینما مربوط به دوران صامت می باشد. یعنی جایی که باستر کیتون و مخصوصاً چارلی چاپلین، آثار فاخری را روانه سینما کردند که باعث خنده مفرط تماشاگر می شدند. در این میان « عصر مدرن » چارلی چاپلین بهترین مثال است. اثری که در عین تلخ بودن و پرداختن به بحران صنعتی شدن ایالات متحده، موقعیت های بی نظیر و هوشمندانه ای خلق می کرد که قهقه تماشاگر را در عین عمیق بودن مفاهیم به تصویر به همراه داشت. اما تعریف کمدی در سالهای اخیر سینمای ایران متفاوت از تعریف اصولی اش می باشد و بر پایه قوانینی شکل گرفته که مختص به سینمای ایران است.

https://moviemag.ir/images/phocagallery/9018/hezarpa/thumbs/phoca_thumb_l_4.jpg

« هزارپا » اثر تکه تکه ای است که هر بخش از آن از آثار پرفروش چند سال اخیر سینمای ایران الهام گرفته شده. رضا عطاران به عنوان شخصیت اصلی داستان، همان ارژنگ صنوبر فیلم « نهنگ عنبر » است که از آن فیلم به اینجا منتقل شده و به این ترتیب، سازندگان چندان زحمتی برای پرداخت شخصیت رضا در « هزارپا » به خرج نداده اند. جواد عزتی که وضعیتی به مراتب بغرنج تر از عطاران دارد، مستقیماً و بدون کم و کاستی از فیلم « اکسیدان » به اینجا آمده بطوریکه تکه کلامها و نحوه گویش، رفتار و تمام آنچه که در اکسیدان از او دیده بودیم، در اینجا نیز قابل رویت است. داستان فیلم هم به تبعیت از فیلم موفق « نهنگ عنبر » در دهه 60 روایت می شود تا فروش اثر تضمین شود چراکه این فرمول پیش از این در دو قسمت « نهنگ عنبر » به خوبی جواب داده است.

اما ایراد را فقط نمی توان در سهل انگاری سازندگان در پایه ریزی داستان و شخصیت ها برشمرد. فیلمنامه « هزارپا » ویرانه ای است که هیچ چیز در آن سر جای خودش قرار ندارد و یافتن منطق روایی در داستان غیرممکن به نظر می رسد. در فیلمنامه موقعیتی ساخته نمی شود و زمانی هم که ساخته می شود، ابتدا و انتهای آن مشخص نیست. در بخشی از داستان زمانی که ترمز ماشین رضا از کار می افتد و وی با سرعت زیاد در حال تردد است، سکانس بُرش خورده و به یکبار رضا را می بینیم که نشسته و در حال گفتگو است، بی آنکه بدانیم چگونه ماشین متوقف شد؟ افرادی که به دنبال او بودند چه شدند!؟ یا در سکانس تیراندازی، همه چیز به یکباره پایان می پذیرد بی آنکه دلیلی برای پایان داشته باشد! اتفاقات اینچنینی در « هزارپا » فراوان است و در بخش فیلمنامه و کارگردانی یک ناامیدی کامل به شمار می رود.

https://moviemag.ir/images/phocagallery/9018/hezarpa/thumbs/phoca_thumb_l_8.jpg

پرداختن به داستانهای فرعی نیز وضعیتی بهتر از منطق روایی فیلم ندارد. داستان های فرعی شامل رابطه دایی رضا با مادر دوستش، هیچ نقشی در پیشبرد داستان ندارد و حذف آن اتفاقاً می تواند وضعیت فیلمنامه را بهبود ببخشد. وارد کردن گروه تروریستی مجاهدین به داستان و ارائه تصویری کاریکاتورگونه از آنان، ظاهراً قرار بوده پیامهای سیاسی داشته باشد که با پرداخت بد و اجرای عجیب و غریب، تبدیل به یکی از ضعف های فیلم شده است. آنان در داستان نه ترسناک هستند و نه حماقت شان باعث خنده می شود. اصولاً هم نه دم از ایدئولوژی شان می زنند و نه حرف دیگری که توجه مخاطب را به خود جلب نماید.

نکته عجیب اینکه در فیلم تازه ابوالحسن داوودی بدون استثناء ، تمام زنان از ضریب هوشی بسیار پائینی برخوردار هستند و مانند زنان در سینمای سالهای دهه هفتاد، به محض رویت یک مرد از او می خواهند که با وی ازدواج کند! در پرداخت شخصیت ضعیف فیلم، الهام قرار است زنی قدرتمند و مستقل باشد که یک مجموعه را هدایت می کند، چیزی شبیه به ویشکا آسایش در « ورود آقایان ممنوع ». اما مشکل اینجاست که تمام این موارد پوسته است و سازندگان در ادامه داستان با تلاشی مثال زدنی، زنی مقتدر را بطور کامل حذف و انسانی با حداقل ضریب هوشی را جایگزین می کنند. عجیب اینکه در فیلم حتی یک زن پیدا نمی شود که با تماشای یک مرد مدهوش و بی حال نشود!

https://moviemag.ir/images/phocagallery/9018/hezarpa/thumbs/phoca_thumb_l_2.jpg

اما آنچه که سبب تضمین موفقیت « هزارپا » و آثار مشابه آن می شود، فراوانی شوخی های جنسی است که جای خلق موقعیت های کمیک در ژانر کمدی را گرفته اند. « هزارپا » نیز در راستای این فرمول موفق، سرشار از اشاره های جنسی است که تعداد آن بسیار بیشتر از دیگر آثار کمدی سالهای اخیر است. فیلم در هر موقعیت و هر بستری، از ارائه گفتگوهای جنسی پرهیز نمی کند که این اقدام را در سکانس دستگیری رضا و بسته شدنش به صندلی به اوج خود می رسد. به نظر می رسد که سازندگان همت ویژه ای را بکار بسته اند تا در تمام دیالوگ های فیلم اشارات جنسی جای داشته باشد و از رمق نیفتد. البته ذکر این نکته نیز لازم است که وجود اشاره جنسی به تنهایی مشکلی برای یک اثر کمدی محسوب نمی شود بلکه مشکل اصلی اینجاست که فیلم بدون ایجاد موقعیت کمیک، تنها به گفتگوی جنسی گذشته که منبع استخراج جملات آن نیز شبکه های اجتماعی است!

با اینحال مطابق معمول همیشه، تنها فردی که توانسته از ویرانه « هزار پا » اثری سرپا نگه دارد، رضا عطاران بوده است. بازیگری که به لطف طنازی ذاتی اش و شناخت موقعیت، توانسته از بی اهمیت ترین لحظات فیلم بر روی لبان مخاطب خنده ایجاد نماید. عطاران تنها سرمایه ارزشمند فیلم به شمار می رود و کماکان در سینمای ایران موفق ترین کمدین نیز به شمار می رود. اما در نقطه مقابل او سارا بهرامی قرار دارد. بازیگر توانایی که سال گذشته برای بازی در « دارکوب » موفق به دریافت سیمرغ شد.

انتخاب بهرامی برای بازی در این فیلم، یکی از بدترین ایده های سازندگان در بخش بازیگری بوده است. بهرامی مانند بازیگرانی چون ویشکا آسایش، توانایی بازی در نقش کمدی را ندارد و بازی او زمانی فاجعه بار است که وی شکل و شمایل فردی کاملاً احمق را به خود می گیرد! جنس بازی بهرامی متفاوت از حال و هوای فیلمی مانند « هزارپا » است و وصله ای کاملاً ناجور به فیلم محسوب می شود. جواد عزتی نیز در اینجا تمام آنچه که در « اکسیدان » انجام داده بود را تکرار کرده و عجیب آنکه تکه کلامهای آن فیلم را نیز به این اثر منتقل کرده!

https://moviemag.ir/images/phocagallery/9018/hezarpa/thumbs/phoca_thumb_l_7.jpg

علی رغم تمام توضیحات باید گفت که « هزارپا » در نهایت مخاطب امروز سینمای ایران را می خنداند. مخاطبی که سالهاست سلیقه اش به واسطه رویکردهای فرهنگی اشتباه جامعه تغییر کرده و به همین اثری مانند « هزارپا » توانایی خنداندن او را دارد بدون اینکه به زحمت بیفتد. مخاطب سینما از جامعه ایی برخاسته که غم و اندوه در آن فراوان است و سینمایش نیز غم زده است. بنابراین برای فرار از این وضعیت، به سراغ تماشای اثری می رود که او را بخنداند و چه چیز ساده تر از بکارگیری شوخی های جنسی در یک اثر سینمایی که بهرحال امروزه طرفداران فراوانی دارد و افراد به واسطه استفاده مکرر از آن در شبکه های اجتماعی حتی از محبوب ترین شخصیت های اجتماعی محسوب می شوند! گفته می شود ساخت کمدی یکی از دشوارترین تصمیمات در سینماست چراکه باید مفاهیم و پیامهای اجتماعی را در موقعیت کمیک گنجاند و به واسطه آن مخاطب را به خنده واداشت در حالی که او به مصیبت های خویش می خندد و درون فردی آگاه تر شده. اما این تعریف درباره آثار کمدی سینمای ایران صدق نمی کند! به نظر می رسد در اینجا اشراف به مفاهیم پائین تنه و یک رضا عطاران برای تعریف ژانر کمدی کفایت می کند!

 

 

 

<!--EndFragment-->

 

انتشار : ۲۸ تیر ۱۳۹۷

برچسب های مهم

تدریس خصوصی ریاضی ابتدایی و متوسطه یک


تدریس خصوصی ویژه دانش آموزان ابتدایی و متوسطه یک تهرانی

با حداقل قیمت

کلاس رفع اشکال

امتحانات جبرانی

آمادگی برای پایه بعد

آموزش اصولی و پایه ای

بهبود در نمرات درسی

افزایش اعتماد به نفس

آمادگی برای قوی تر شدن در پایه بعد

کشف و رفع اشکالات باقیمانده از سالهای پیشین که اثر مستقیم بر ضعف کنونی دانش آموز دارد

علاقمند سازی دانش آموزان به ریاضی

استفاده مناسب زمان در کلاس

افزایش بهره وری

دبیر باسابقه آموزش و پرورش

فارغ التحصیل ارشد دانشگاه تهران

ساعتی بیست هزار تومان ابتدایی

ساعتی سی هزار تومان متوسطه اول

 با ما از طریق لینک تلگرام تماس بگیرید :

َ@Researchiiist

 

 

انجام تحقیق دانش اموزی


انجام تحقیق دانش آموزی و دانشجویی

ویرایش پروپوزال و پایان نامه

تهیه پاورپوینت

سمینار

تایپ

چک لیست اکسل

متون سخنرانی

ایجاد سایت و وبلاگ

تدریس خصوصی

سواد آموزی به افراد بی سواد

گروه مهندسین با تجربه، فارغ التحصیلان دانشگاه تهران

باما از طریق لینک تلگرام تماس بگیرید :

p><!--StartFragmentspan style="background-color: #000000; color: #ffff00; font-size: 24pt;"> <!--StartFragmentspan style="background-color: #000000; color: #ffff00; font-size: 24pt;">@researchiiist<!--EndFragment

 

نحوه برخورد با افراد لجباز


p><!--StartFragment

چطور افراد لجباز و منفی را مدیریت کنیم تا رفتار دلخواه‌مان را داشته باشند؟

 
 
 

حتما هر چند وقت یک بار با آدم های پرخاشگر،عصبی، لجباز ،دم دمی مزاج سر و بدتر از همه منفی نگر سر کله زدید اونها معمولا از قدرتمند ترین ابزار خودشون یعنی داد زدن زیاد استفاده میکنند ،حرف های رکیک رو بهتر از هر کس دیگه ای بلد هستند و خیلی زودهم گوش هاشون موقع جر و بحث تیز میشه و کو چکترین حرفی که به مزاجشون خوش نیاد رو علیه شما استفاده می کنند.

 

 

با این حال باید برای ادامه مسیر رشد کسب و کارمون و برای قوی تر شدن شخصیت خودمون باید بتونیم یک گفتگوی ویژه با این جور افراد داشته باشیم.

در این مقاله به دو نوع رفتار منفی گرایی و لجبازیپرداخته شده که بیشتر راجب نحوه برخورد با این جور آدم هاست توانایی شناخت این جور آدم ها برمیگرده به تجربه و علم شما در شناختن شخصیت آدم ها که از حوصله این مقاله خارج هست.

در اینجا سعی میکنیم باهم رفتار خودمون و طرف مقابل را مدریت کنیم.هر گونه که زندگی کنیم گاهی اوقات با افراد منفی و لجباز روبرو میشویم که با نظرات ما مخالف هستند.

ویکی از حقیقت های زندگی امروزی این است که هزاران نظر وجود دارد که با نظر و عقیده ما مخالف است طوری که احساس میکنیم طرف مقابل ما لجباز و منفی است.

بعضی از این آدم های لج باز و منفی نگر شاید جزئی از زندگی ما باشن مثل همسر لجباز و منفی نگر که همه اش روی مسائل و اختلاف کوچیک تمرکز میکنه مثل همکار مون که مدام سر مسائل کوچیک عصبی میشه و ما بسته به مهارتی که داره به همکار عصبی و پرخاشگرمون نیاز مند هستیم. یا حتی مشتری مون که مدام سر گرون شدن جنس ها غر غر میکنه یا میتونه فرزند مون باشه که آسایش رو از ما گرفته و همه اش دنباله اینه که بره گردش منتظره که شب برسیم خونه و مدام پاشو بکنه توی یه کفش که بریم پارک بریم سینما و امثال اینها.

با اینحال کار منطقی اینه که برای ادامه مسیر رشد و موفقیت بایستی سازش ومذاکره را در پیش بگیریم تا رشد کنیم و قوی تر شیم و در نهایت اثر بخش تر باشیم برای خانواده و جامعه خودمون.

در اینجا باهم 4.5 اصل از مذاکره ، سازش رو باهم مرور میکنیم که به رفتارمون کمک میکنه.

 

» اصل اول | شناسایی اولیه

 

اگر قبلا با چنین افرادی مواجه شده اید یا اگر بار اولتان است بایستی از روی نشانه ها و علائم که قبلا خودتان تجربه کرده اید این تیپ آدم ها را شناسایی کنید بعد به خودتان بقبولانید که مخاطبتان یه مشتری عادی یا یک فرد عادی در روابطتان نیست.

افراد منفی و لجباز معمولا در مقابل هر چیز جدیدی از خود مقاومت ونشان میدهند هر چیزی که سلسله عادت های آنها را تغییر دهد آنها را به واکنش های بد و شاید غیر اخلاقی وادار کند اونها از هرچیزی که احتمال دارد باعث شود به مقصود و هدف خود نرسند بیزارند به همین خاطر کوچکترین مسائل که اونها را از هدفشان دور میکند باعث میشود فکر کنند به شخصیتشان توهین شده و حالت دفاعی به خود می گیرند

از این جهت برای شروع ایده پیشنهادتان را خرد خرد بیان کنید طوری که طرف مقابل فکر نکند از هدف و مقصودش دور شده است .

بهتر است کمی تعریف و تمجید را هم چاشنی کار کنیم.

در حین گفتگو از جمله هایی مثل این: تو قطعا داری اشتباه می‌کنی؛ برداشت تو از این موضوع اشتباه است؛ خود داری کنیمچون با گفتن جمله هایی نظیر این داریم اون رو از مقصود خودش(برداشت فرد لجباز از موضوع) دور میکنیم و این میتونه باعث شه که عصبانی بشه و پدال لجبازی رو بیشتر فشار بده

پس بهتر است کمی صبر و حوصله به‌خرج دهید و به‌جای گفتن این عبارات به او بگوئید فکر کنم اشتباه منظورم رو رسوندم و بعد برای او روشن کنید که شما واقعا به نظرات او به‌طور کامل توجه کرده‌اید و نظر او برای شما قابل احترامه ولی منظور شما میتونه یه سری مسائلی باشه که از دید اون مخفی مونده و طرح پیشنهادی شما میتونه کاملتر و کارآمد تر باشه.

 

» اصل دوم | باتری آرامش و حوصله و انرژی خودتان را شارژ کنید

 

خیلی به ندرت پیش میآید که عکس العمل تند و پرخاشگری در مقابل شخصی منفی و لجباز نتیحه خوبی داشته باشد. این کار فقط آتش خشم را شعله ور میکند و واکنش منفی تر شخص را به دنبال دارد. پس بهتر است اوضاع را بدتر نکنیم .

در مواجهه با فرد لجباز و منفی باید بر احساسات خود مسلط باشید و خودتان را کنترل کنید. اگر اندکی ناراحتی یا عصبانیت در چهره‌ی شما دیده شود، درواقع برگ برنده را به‌دست او داده‌اید. پس وقتی احساس می‌کنید کم‌کم دارید کنترل خود را از دست می‌دهید در صورت امکان موضوع را به زمان دیگری انتقال دهید.

در غیر این صورت نفس عمیق بکشید حالت بدن خودتان را تغییر دهید چند ثانیه مکث کنید. و مسائل را به گونه ای محترمانه تر روشن کنید حواستان باشد اگر شما هم عصبی بشوید گره کار محکم تر از قبل میشود.

تغییر را کم‌کم برای آنها آسان کنید

افراد لجباز دوست ندارند یکباره دردریایی از تغییرات شیرجه بزنند، بلکه عادت دارند ابتدا با نوک انگشت‌شان آب را امتحان کنند و آهسته جلو بروند. پس اگر برای مدت طولانی مجبورید با چنین افرادی سر‌ کنید و از طرفی تمایل دارید او هم مثل شما روش‌های جدید را امتحان کند؛

باید او را کم‌کم به تغییر عادت دهید تا اینکه کاملا در شرایط جدید احساس راحتی کند.

 

» اصل سوم | از خودتان محافظت کنید.

 

وقتی ما جواب بدی را با بدی میدهیم درونمان به هم می ریزد و از نظر روحی و روانی نیز دچارغم و اندوه میشویم
در واقع رفتار منفی مردم بازتاب درونشان است که نمود خارجی پیدا میکند و شما هم بر حسب اتفاق در برابرشان قرار میگیرید. این رفتار، شخصی نیست پس چرا ما به دل میگیریم؟ پاسخ این است که نفس ما مشکلات و کشمکش ها را دوست دارد.

اغلب زندگی مردم آنقدر خسته کننده و بی روح است
که میخواهند دیگران را نیز در آن سهیم کنند.

وقتی احساسات بر ما غلبه میکنند آنقدر در درون خود غرق میشویم که به خاطر رضایت نفسمان بر سر هر چیز کوچکی بحث میکنیم و از خود دفاع میکنیم. معمولا فکر و قوه تشخیص در این بحث ها جایی ندارد. اگر لازم می بیند که باید ادامه دهید کمی به خودتان وقت دهید تا آرام تر بشوید نگذارید احساسات جای فکر شما را بگیرند.

هرگاه به یک قسمت از زندگی دید منفی داریم کم کم این دید منفی به قسمت های دیگر زندگی مان نیز نفوذ میکند وقتی ما در یک موقعیت منفی هستیم یا از کسی کینه به دل میگیریم احساس خیلی خوبی پیدا نمیکنیم و این انرژی منفی را در طول روز با خودمان به دوش میکشیم.

وقتی احساس خیلی خوبی نداشته باشیم نمی توانیم به درستی فکر کنیم و واین مسئله ممکن است ناخوداگاه مسائل مختلف زندگی را تحت تاثیر قرار دهد.

 

 

» اصل سه و نیم | از خودتان ضعف نشان ندهید.

 

اگر بخواهید احساساتی بشوید و نقش آدم هایی را بازی کنید که نیاز به کمک دارند یا جوری قضیه را بخواهید حل کنید که شما گرفتار یک سری مشکلات غیر عادی هستید سند پیچیده تر کردن بحثتان را امضا کرده اید این جور افراد به هیچ وجه در مقابل این جور واکنش ها جواب مثبت نمیدهند.

طوری رفتار کنید که انگار عقیده‌ی شما بهترین راه ممکن است (البته منظورمان خودخواهی نیست).
این شیوه باعث می‌شود طرف مقابل فکر کند شما دقیقا می‌دانید چه کار کنید. هرگز تحت تأثیر او عقب نکشید.

در هنگام مطرح‌کردن پیشنهادتان، سرتان را بالا بگیرید و مستقیم به چشم‌های او نگاه کنید و اجازه ندهید در خلال صحبت‌های شما حواس‌تان را پرت کند.

وقتی مانند یک فرد مطمئن رفتار می‌کنید؛ او به‌ درستیِ ایده‌ی شما بیشتر اطمینان پیدا می‌کند. اگر برای مطرح‌کردن نظرتان استرس دارید، قبل از مطرح‌کردن آن، تمرین کنید. این کار باعث می‌شود به‌ درستی نظر خود بیشتر ایمان بیاورید و راحت‌تر آن را مطرح کنید.

 

 

» اصل چهارم | یک بسته ویژه ارائه دهید

 

قبل از اینکه وارد گفتگوی جدی بشید چند سوال از خودتا بپرسید آیا واقعا موضوع ارزش بحث کردن را دارد یا نه؟

دوم اگر عکس العملی نشان ندهم بدترین و بهترین چیزی که ممکن است اتفاق بیفتد چیست؟ اگر گفتگو کنم بهترین چیزی که بدست می آورم چیست؟

پرسیدن این سوالات باعث باز شدن دید شما میشود. نتیجه کار خود را تصور کنید اگر واقعا ارزشش را دارد و در گفتگوی پیش رودو طرف چیز با ارزشی بدست می آورید یک بسته ویژه ارائه دهید که هم منافع او تامین شود هم خودتان یادتان باشد طوری مطالب را ارائه کنید که او فکر نکند به شخصیتش حمله شده .

مثلا وقتی با فرزندتان که هر شب لجبازی میکند و چیزی میخواهد روبرو میشید و اکثر اوقات هم تن به خواسته هایش میدهید امشب وقتی وارد خوانه شدید و طبق معمول چیزی ازتون خواست به او بفهمانید که :

  • ببین توی این هفته سه بار به حرف تو گوش دادم ولی این دفعه دیگه نوبت منه امشب خونه بمونیم و فوتبال نگاه کنیم.

اعتماد در رابطه با این افراد نقش کلیدی دارد. هرگز درمورد نظرتان ذره‌ای تزلزل یا تردید به خود راه ندهید که باعث از دست‌رفتن اعتماد طرف مقابل به شما می‌شود و دیگر به حرف‌های شما گوش نخواهد داد.

تا حالا متوجه شده اید وقتی شما هم جر بحث های منفی را مثل طرف مقابل انجام می دهید احساساتی میشوید در ذهنمان احساس رضایت می کنیم ولی روحمان آزرده است به همین دلیل اگر بعد از ارایه بسته پیشنهادی بحث به درازا کشید و طرف مقابل حرف هایش را زد .

از خود بپرسید” آیا واقعا مهم است که حق با من باشد یا منافع من همین الان باید تامین شود؟اگر جواب مثبت است دوباره بپرسید چه نیازی است که آن را اثبات کنم؟ چه بدست می آورم؟

اگر جواب مثبت بود و چیز های ارزشمندی بدست می آوردید در حین اینکه آرامش خودتان را حفظ میکنید قضیه را ادامه دهید .

ولی بعضی وقت ها هم هست که فرد لجباز و منفی یک قضیه را مدت هاست پذیرفته مثلا قبول قسمتی از کار های شما را انجام دهد و این گفتگو تمام شده ولی هر بار که اذیت میشه در حین کار مدام شروع میکنه به غر زدن در واقع میشه گفت اینهم یک شیوه هست برای انجام ندادن کارها.

در اینجا اگر شما همان حرف ها را بزنید که موفق شدید دفعه قبل اون فرد رو به خدمت بگرید اگه دوباره همان حرف ها رابزنید احتمال زیاد شکست میخورید چون توی اون مدت که کارها رو انجام میداده کلی جواب های منفی و لجبازانه رو یاد گرفته و وقفتی شکست بخورید و اون فرد از روی لجبازی اون کار ها رو انجام نمیده وباید دنبال کس دیگه ای بگردید .

در اینجا باید چیزی بهتون بگم یاد تون باشه. بیشتر وقتها که شخصی یک پیام منفی یا نظر بد میدهد تلاش میکند که واکنش شما را بر انگیزد. وقتی ما عکس العمل نشان میدهیم آنها را به خواسته شان رسانده ایم. پس این چرخه را متوقف کنید و سکوت کنید یا موضوع بحث را عوض کنید تا طرف لجباز فکر نکند موفق به تحریک واکنش شما شده است.

 

» اصل چهار و نیم | درس بگیرید و بنویسید

 

شاید این جمله کلیشه ای به نظر بیاید ولی واقعا اگر مفهموم آن را درک کنیم کمک زیادی به ما میکند:

“مذاکره یا گفتگو مثل شنا کردن است با تئوری و کتاب خوندن نمیتونیم شنا یاد بگیریم
باید بپریم توی آب و اونجا شنا کردن رو یاد بگیریم”

به همین خاطر پیشنهاد میکنم بنویسید نوشتن بزرگترین مربی شماست با نوشتن پرده از ابعاد تاریک گفتگوی خودتون برمیدارید با نوشتن روزنه های امید گفتگو های بعدی را میبینید پس در هر گفتگوی موفقیت آمیز یا در هر گفتگوی نا موفق حتما نکته های خوبی برای نوشتن هست اونها رو بنویسید .

اگر قبل یا بعد از یک گفتگوی استرس زا و پر تنش افکار منفی به سراغتان آمد اونها رو بنویسید اونقد بنویسید تا چیزی باقی نمونه اونوقت کاغذ رو پرت کنید به کیسه زباله. هر چند نکته ها و حرف هایی که در گفتگوی بعدی به دردتون میخوره رو نگه دارید.

p><!--EndFragment

انتشار : ۲۰ تیر ۱۳۹۷

انجام تحقیق دانش اموزی


سلام

دانش آموزان و  دانشجویان عزیز

برای انجام خدمات زیر در سریعترین زمان و حداقل هزینه در خدمت شما هستیم

تحقیق

پژوهش

سمینار

پایان نامه

متن سخنرانی و ارائه

تهیه پاور پوینت

تایپ

چک لیست اکسل

و...

 

گروه پاک نویس

ایمیل : leylika2013@gmail.com

تلگرام :

@researchiiist

انتشار : ۱۹ تیر ۱۳۹۷

رشد دانش‌آموزان در مدارس دولتی طبیعی‌تر است


رشد دانش‌آموزان در مدارس دولتی طبیعی‌تر است مدارس غیرانتفاعی تبدیل به پرستاران آموزشی دانش‌آموزان شده‌اند

در مدارس غیرانتفاعی چون ایزوله است، فشارهای آموزشی بیشتری به بچه‌ها می‌آید و همین اجازه نمی‌دهد که بچه رشد طبیعی خودش را داشته باشد؛ یعنی عموما این بچه‌ها دچار آسیب‌های روانی اجتماعی می‌شوند یعنی یا بسیار آزاد بار می‌آیند یا افسرده

مدارس غیرانتفاعی بهترند یا دولتی؛ این سوال سال‌هاست تبدیل به سوال اصلی خانواده‌هایی شده که فرزندانشان در سن ورود به مدرسه‌اند. در همه این سال‌ها بین کارشناسان آموزشی و حتی مسئولان آموزش و پرورش دراین‌باره تفاوت نظر وجود داشته؛ این‌که بچه‌ها به مدارس غیرانتفاعی بروند، پول بیشتری بدهند و مهارت‌های مختلفی را یاد بگیرند یا این‌که مدارس دولتی بچه‌ها را جامعه‌پذیرتر و با جامعه سازگارتر می‌کند همیشه جزو این اختلاف‌ها بوده است. حالا و با نزدیک شدن فصل ثبت‌نام در مدارس، میزگردی دراین‌باره با حضور مهدی بهلولی و محمدرضا نیک‌نژاد، معلم، عزت الله مهدوی، کارشناس آموزشی و معاون آموزشی بعضی ادارات آموزش و پرورش تهران و حمید مدنی، پدر دانش‌آموزی که در آستانه ورود به مدرسه در اول دبستان است، برگزار شد که شرح کامل آن را می‌خوانید.

سوالی که از زمان به وجود آمدن مدارس غیرانتفاعی و با گسترش آنها همیشه وجود داشته این است که آیا بهتر است دانش‌آموزان را به این مدارس فرستاد و برای آنها خرج کرد یا آنها را به شیوه‌ای که همیشه وجود داشته به مدارس دولتی فرستاد و در شرایط معمولی‌تری آموزش داد. پاسخ کلی به این سوال چیست؟
مهدی بهلولی، آموزگار: در کل، آموزش دولتی بچه را با زندگی و واقعیت‌های جامعه آشناتر می‌کند. من معلم هم مدرسه دولتی و هم مدرسه غیرانتفاعی بوده‌ام و خودم فضای مدارس دولتی را بیشتر می‌پسندم.
به چه دلیل؟ چون طرفداران مدارس غیرانتفاعی هم دلایل خودشان را دارند.
بهلولی : به این دلیل که در مدارس دولتی اگر دانش‌آموز توقعی هم دارد، توقع منطقی دارد درحالی‌که توقعات دانش‌آموزان غیرانتفاعی بسیار زیاد است چرا که خیلی از آنها فکر می‌کنند چون پدرشان برای تحصیل آنها شش هفت‌میلیون به مدرسه پول می‌دهد، او باید به معلم بگوید که چه کار کند و چنین دیدی دارد. بعدها هم با همین دید به مردم نگاه خواهد کرد. این درحالی است که دانش‌آموز باید همیشه مرجعیت معقول و مشروع معلم را بپذیرد، اما خیلی مواقع می‌بینیم که وقتی بین دانش‌آموز و معلم، اختلافی پیش می‌آید، مدرسه غیرانتفاعی ترجیح می‌دهد که معلم را عوض کند چون در مدرسه غیرانتفاعی هر دانش‌آموز پنج تا شش‌میلیون برایش سود دارد و بنابراین به نفعش است که معلم را عوض کند و همه اینها را دانش‌آموزان می‌بینند. من سال‌هاست که در مدارس غیرانتفاعی می‌بینم به دلیل اختلاف بین دانش‌آموز و معلم، معلم از مدرسه می‌رود. به نظرم در مدارس غیرانتفاعی بیشتر ظاهرسازی صورت می‌گیرد اما کار اصولی برای دانش‌آموزان انجام نمی‌شود.
حمید مدنی، پدر یک دانش‌آموز اول دبستانی: اما نمی‌توان گفت که همه خدماتی که مدارس غیرانتفاعی ارایه می‌کنند، ظاهرسازی است. در تعدادی از این مدارس مثلا گفته می‌شود که وقتی دانش‌آموز به چهارم دبستان رسید، زبان انگلیسی و یکی دو زبان دیگر را کاملا بلد است یا ... البته نمی‌دانم این موضوعات چقدر محقق می‌شود.
بهلولی: از نظر من این موضوعات در آمریکا هم محقق نمی‌شود. تعدادی از نویسندگان و محققان آمریکایی هستند که معتقدند همه این خدمات در مدارس، دکور و برای جذب مشتری است.
یعنی می‌توان اهداف فعالیت این مدارس را بیشتر اقتصادی دانست تا آموزشی؟
بهلولی: بله کاملا این مدارس به صورت تجاری و پولی فعالیت می‌کنند. آموزش و پرورش باید در یک فضای پرورشی و دولتی که با واقعیت اجتماعی سازگارتر است و بدون دادن امتیاز ویژه‌ای به افراد، فعالیت کند.
احتمالا به خاطر همین هم بود که وقتی بحث واگذاری ٩٠٠ مدرسه به بخش غیردولتی پیش آمد، تعداد زیادی از کارشناسان آموزشی مانند شما و البته نمایندگان مجلس دراین‌باره انتقاد داشتند.
محمدرضا نیک‌نژاد، آموزگار: درست است و به همین دلیل هم مجلس جلوی این طرح ایستاد. تعداد زیادی از خانواده‌ها مانند آقای مدنی به دنبال این هستند که فرزندانشان را در مدارس غیرانتفاعی ثبت نام کنند و این به دلیل آن است که شناختی از فضای این مدارس ندارند. الان شما نگاه کنید در این جمع سه معلم حضور دارند و هیچ کداممان بچه‌هایمان را به مدارس غیرانتفاعی نفرستاده‌ایم. همین‌که خانواده‌ها به این مدارس می‌روند و آنها می‌گویند این مدارس هوشمندند، برنامه‌های اضافه دارند و ... آنها را راضی می‌کند. من یادم است که در دبیرستان غیرانتفاعی‌ای کار می‌کردم که آنها دو تا کارنامه می‌دادند؛ یک کارنامه برای پدر و مادر و یک کارنامه برای خودشان. پدر و مادرها کارنامه‌ای را تحویل می‌گرفتند که نمره‌های بچه‌هایشان همه ١٩ و ٢٠ بود و این درحالی بود که آنها کارنامه واقعی را در دست نداشتند. این روند ادامه داشت تا سوم دبیرستان و وقتی دانش‌آموزان به امتحانات نهایی می‌رفتند، ٣٠‌درصد قبولی داشتند. همه اینها نشان می‌دهد که این مدارس کاملا مشتری محورند.
از نظر تربیتی شما چه مواردی را در این مدارس دیده‌اید که با مدارس دولتی
فرق داشته است؟
نیک‌نژاد: این مدارس به شدت تحت نظارت دولتند و برنامه‌هایشان نمی‌تواند با سیاست‌های آموزشی زاویه پیدا کند. در مدارس دولتی چون معلمان رسما حقوق بگیرند و به خیلی از مسائل اهمیت نمی‌دهند، بچه در کنار بچه‌های دیگر رشد طبیعی‌تری دارد ولی در مدارس غیرانتفاعی چون ایزوله است، فشارهای آموزشی بیشتری به بچه‌ها می‌آید و همین اجازه نمی‌دهد که بچه رشد طبیعی خودش را داشته باشد؛ یعنی عموما این بچه‌ها دچار آسیب‌های روانی اجتماعی می‌شوند یعنی یا بسیار آزاد بار می‌آیند یا افسرده، تعدادی از آنها نیز شرایط بهتری پیدا می‌کنند. البته باید اضافه کنیم که ‌درصد کمی از مدارس در مقطع دبیرستان‌ خوبند چون با گزینش‌های مختلف فعالیت می‌کنند؛ مثلا یک آزمون ورودی دارند و به‌عنوان مثال دو‌هزار نفر شرکت می‌کنند و از میان آنها ١٠٠ نفر انتخاب می‌شوند و این نشان می‌دهد که بچه‌هایی با کیفیت فکری و آموزشی بالاتری به این مدارس راه پیدا می‌کنند.
مدنی: ولی موضوعی که دراین‌باره وجود دارد این است که مدارس غیرانتفاعی از خودشان فضایی می‌سازند که مدرسه، بهترین معلم‌ها را جذب می‌کند و بنابراین پدر و مادرها می‌گویند معلم موضوع مهمی است و از این نظر دلگرمی پیدا می‌کنند. از طرف دیگر تعداد بچه‌ها در مدارس غیرانتفاعی کمتر است و خب این موضوع مهمی است یا گفته می‌شود در این مدارس فضا رقابتی‌تر است. چنین تبلیغاتی درباره مدارس غیرانتفاعی وجود دارد. یا از طرف دیگر وقتی اسم یک مدرسه غیرانتفاعی در می‌رود، کادر آن مدرسه سعی می‌کند که کیفیت آموزشی‌اش را بالاتر ببرد.
مهدوی: من چندسالی به‌عنوان معاون آموزشی منطقه کار می‌کردم. ما مدارس را طبقه‌بندی می‌کردیم و ... . واقعیت این است که در مدارس دخترانه وضع مدارس دولتی بهتر از پسرانه است و همیشه این وجود داشته است چون درگیری‌ها و اجتماع گریزی‌ها در دختران کمتر است و خانواده خیلی راضی بودند. نکته دیگر این است که اگر مدرسه غیرانتفاعی ادعا کند که بهترین معلم را آورده است، باید خانواده‌ها این موضوع را بررسی کنند. معلم تمام وقت در مدرسه دولتی کار می‌کند و در دوره ابتدایی باید حداقل چهار روز در مدرسه باشد بنابراین او نمی‌تواند یک معلم کارآمد در مدرسه غیرانتفاعی باشد مگر این‌که مامور شده باشد. از طرف دیگر در مدارس دولتی بیشترین نقش را معلم دارد. موضوع دیگر این است که براساس مطالعات ما، شاخص‌ترین مدارس در منطقه ١٢، مدارس دولتی بودند.
در مناطق مرکزی و شمالی چطور؟
مهدوی: حالا مثلا من مدارس دولتی منطقه ٣ را بررسی می‌کنم. باز هم این بررسی‌ها نشان می‌دهد که اولا مدیر در مدرسه و به‌ویژه در دوره ابتدایی نقش دارد ولی نقش اول را معلم دارد؛ یعنی اگر خانواده‌ای خواست که فرزندش را در اول ابتدایی ثبت نام کند، اول از همه باید ببیند که معلم او کیست.
خب مسأله اینجاست که وقتی خانواده‌ها می‌خواهند فرزندشان را در مدرسه‌ای مثلا برای دوره اول ابتدایی ثبت نام کنند، مسئولان آن مدرسه می‌گویند که بهترین معلم‌ها در آن مدرسه تدریس می‌کنند. مسلما همه پدر و مادرها هم به کارشناسان آموزشی یا ناظران مدارس دسترسی ندارند و خیلی وقت‌ها حتی نمی‌توانند معلمی را که قرار است به فرزندشان درس بدهد، ببینند.
مهدوی: راه این موضوع این است که پدر و مادرها به سراغ بچه‌های کلاس دومی بروند و از آنها درباره معلمان سوال کنند. مثلا ما در همین منطقه ١٢ معلمی داشتیم که بیماری روانی داشت و کلاس را به هم ریخته بود و اولیا از او شکایت می‌کردند. فقط کافی است که وقتی بچه‌ها تعطیل می‌شوند، اولیا از آنها و پدر و مادرهایشان درباره معلم‌ها سوال کنند. همین الان هم بهترین وقت برای تحقیق دراین‌باره است چون بهترین زمان برای ثبت‌نام دانش‌آموزان، اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت است.
بهلولی: من شخصا برای دوره ابتدایی پسرم اول از منطقه درباره بهترین مدارس پرسیدیم. بنابراین پدر و مادرها به اداره‌های مناطق هم می‌توانند مراجعه کنند و درباره بهترین مدارس از آنها سوال کنند. البته بعضی وقت‌ها این تلاش به نتیجه نمی‌رسد اما می‌توان با زدن کانال‌هایی به نتیجه رسید. موضوع مهم اینجاست که ما هم مدرسه دولتی و غیرانتفاعی خوب داریم و هم بد.
از نظر شما فرق مدرسه غیرانتفاعی خوب و بد چیست؟
بهلولی: مدرسه غیرانتفاعی خوب، مدرسه‌ای است که از همان اولش یک سرمایه‌گذار بوده و بعد از ١٥‌سال توانسته دانش‌آموز جذب کند، به همین دلیل آزمون ورودی برای ورود دانش‌آموزان در نظر گرفته است. مدرسه غیرانتفاعی بد، مدرسه‌ای است که تعدادی افراد با سرمایه پایین یک خانه را اجاره و کلاس‌بندی کرده‌اند و مجبور است دانش آموزانش را با هر اخلاق و کیفیتی نگه دارد تا پول او را از دست ندهد، بنابراین معلمانش هم همه ناراضی‌اند. مدرسه دولتی خوب با یک مدیریت قوی و معلمان خوب طی چندسال خودش را بالا کشیده و خوب کار می‌کند؛ به هرحال این مسائل باید از ادارات مناطق پرسیده شود ولی درنهایت به نظر من اگر خانواده‌ای یک موسسه دولتی خوب برای دانش‌آموزش پیدا کند، به تربیت انسانی و هماهنگ با زندگی معمول او بیشتر توجه کرده است.
موضوع دیگر این است که ما با خانواده‌هایی روبه‌رو هستیم که توان مالی‌اش را دارند و وقتی می‌بینند یک مدرسه غیرانتفاعی انواع و اقسام کلاس‌ها را برای دانش‌آموزانش برگزار می‌کند و خدمات مختلفی به فرزندشان ارایه می‌دهد، ترجیح می‌دهند او را در آن مدرسه ثبت نام کنند نه یک مدرسه غیردولتی که هیچ‌کدام از این خدمات را ارایه نمی‌کند. ما باید چطور این خانواده‌ها را راضی کنیم که مدارس دولتی برای فرزندشان بهتر است؟
نیک‌نژاد: بگذارید من دراین‌باره یک مثال بزنم. پسر من تا سوم راهنمایی سه چهارتا رشته مختلف مانند سوارکاری، موسیقی و ... را پیش می‌برد ولی فشارهای مختلف باعث شد که او ادامه ندهد. ارزیابی من بعد از ٢٣‌سال معلمی این است که هرچه بگذاریم بچه راحت‌تر باشد و فشار آموزشی روی او کمتر باشد آن لحظه تصمیم‌گیری، راحت‌تر تصمیم می‌گیرد، به‌ویژه پسران.
چرا؟ مگر فرق دختران و پسران دراین‌باره چیست؟
نیک‌نژاد: چون دختران رقابت‌هایی بین خودشان دارند و البته از نظر اجتماعی محدودترند؛ یعنی حتی گاهی در خانواده‌ها هم آزادی عمل ندارند اما پسرها اینطوری نیستند و آزادترند. این شاید یکی از عامل‌هایی باشد که دختران بیشتر در درسشان تمرکز دارند و شاید این را به‌عنوان یک شاخص در زندگی‌شان انتخاب می‌کنند. این موضوع در ٧٠‌درصد ورودی‌های دانشگاه که دخترند هم خودش را نشان داده است. ما باید به سمتی برویم که به جای این‌که تمرکزمان روی آموزش بچه و به‌ویژه در دوره ابتدایی باشد، به این فکر کنیم که او چطور رشد کند و چطور با همکلاسی‌هایش بهتر ارتباط برقرار کند و ... .
نکته دیگری که وجود دارد این است که در سال‌های اخیر و به‌ویژه در میان خانواده‌های با توان مالی بالا و تحصیلات عالی نوعی نگاه به وجود آمده مبنی بر این‌که کلا فرزندانشان را به مدرسه نفرستند و حتی مدارسی شکل گرفته که کلا از سیستم آموزشی رسمی جدا هستند و کتاب‌های اختصاصی خودشان را تدریس می‌کنند. از طرف دیگر هم در تعدادی از خانواده‌ها، از ترس این‌که فرزندانشان در سیستم آموزشی آسیب ببینند، در خانه درس می‌خوانند و فقط برای دادن امتحان به مدرسه می‌روند. از نظر شما پیامد این موضوع چیست و چه تاثیری روی این بچه‌ها می‌گذارد؟
بهلولی: از نظر من اولین پیامد این موضوع این است که آن جامعه‌پذیری لازم در این بچه‌ها شکل نمی‌گیرد. فرض کنید من بچه‌ام را در یک محیط ایزوله‌ بزرگ کنم، او وقتی بیرون بیاید ارتباط اجتماعی و ... بلد نیست. ما باید بچه‌هایمان را رشد دهیم. ما باید بچه را برای زندگی اجتماعی آماده کنیم، اگرچه ساختار الان این موضوع را انجام نمی‌دهد ولی نمی‌توانیم بگوییم که تعطیل شده است. این بچه‌ها به نظر در این زمینه بسیار آسیب‌پذیر خواهند بود. ولی به هرحال اگر خانواده‌ای این کا را می‌کند باید همه شرایط این موضوع را در نظر بگیرد.
اگر بخواهیم همان بحث تفاوت میان مدارس دولتی و غیرانتفاعی را پی بگیریم، موضوعی که وجود دارد این است که همان‌طور که گفتیم مدارس غیرانتفاعی درباره خدماتشان تبلیغات زیادی می‌کنند ولی وقتی با دانش‌آموزان این مدرسه صحبت می‌کنیم، می‌بینیم که از نظر روش‌های تربیتی و آموزش‌های مختلف درباره مهارت‌های زندگی و ... هیچ آموزش اضافه‌ای برای آنها در این مدارس وجود ندارد. این موضوع قابل توجه است چرا که این فکر را به ذهن می‌رساند که انگار این مدارس همان دکورهایی‌اند که وقتی بچه‌ها وارد آنها می‌شوند، هیچ چیز اضافه‌ای که واقعا به درد زندگی اجتماعی‌شان بخورد، دریافت نمی‌کنند.
مهدوی: واقعیتی که الان وجود دارد این است که آموزش و پرورش کلیتی دارد که سطح آگاهی‌های مدیران و معلمان تا حدودی با هم برابر است. نکته بعدی این است که مدارس غیرانتفاعی ترجیح داده‌اند که به جای مدیریت آموزشی و وارد شدن به فضای جدیدتر، بیشتر پرستاری آموزشی کنند؛ یعنی مثلا من وقتی بچه‌ام را به غیرانتفاعی می‌فرستم همه عوامل مامور می‌شوند که دایم او را کنترل کنند و برنامه اضافه به او بدهند. از طرف دیگر در ایران اختلاف طبقاتی آموزشی زیادی وجود دارد؛ مثلا مدارسی وجود دارند که دو زمین فوتبال، استخر، اردوهای خاص، نیروهای هنری درجه یک و ... دارند درحالی‌که این امکانات در اختیار مدارس دولتی نیست. حالا باید دید این پرستاری موجب تغییر و تحول کیفیت می‌شود یا نه. قطعا کسانی که امکاناتشان بیشتر است در یک رقابت کشنده جلوتر می‌افتند. ما باید اول تعریفمان را روشن کنیم مثلا در دوره ابتدایی آیا آموزش زبان‌های مختلف اولویت است یا نه. موضوع دیگر این است که در این میان مدارسی موفق شده‌اند که به صورت مجتمع درآمده‌اند و به دنبال اهداف مختلفی در آموزش و پرورش هستند.
نیک‌نژاد: چون ساختار آموزشی ما تعریف شده و متصور است، هیچ فرقی بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیست، به‌ویژه در مسائل پرورشی، دولت نظارت سفت و سخت‌تری دارد. اما به هرحال باید گفت که برنامه پرورشی خاصی وجود ندارد. بناهای فکری مشکل دارد و در یک برهم‌کنش مخرب همه تاکیدش بر نمره دانش‌آموز است. من دانش‌آموزی داشته‌ام که از همان اول ابتدایی تا دبیرستان غیرانتفاعی بوده و وقتی تحصیلش در مدرسه تمام شده، هیچ هنر اضافه‌ای نداشته است.
به عنوان جمع‌بندی برای این بحث، بالاخره برای ثبت‌نام در مدارس و به‌ویژه برای دوره ابتدایی، پاسخ به نگرانی‌های خانواده‌ها برای ثبت‌نام در مدارس مختلف چیست؟
مهدوی: دوره ابتدایی به نظر مهم‌ترین قسمت آموزش و پرورش است. اهدافی هم که برای این دوره مشخص شده نشان می‌دهد که باید بیشتر به فضای علایق و فضای بازی، ورزش، موسیقی و ... نزدیک شویم. نکته دیگر هم این است که وقتی اولیای دانش‌آموز به دنبال مدرسه می‌گردند باید به دنبال مهم‌ترین مسأله، یعنی معلم باشند و کارآمدی و برنامه‌ریزی او. نکته بعد این است که عملا در آموزش و پرورش ما نوعی تضاد بین اهداف دولتی و اهداف خانواده‌ها وجود دارد. از طرف دیگر دولت باید نگرش جدیدی به آموزش و پرورش داشته باشد و این را در جامعه جا بیندازد.

 

انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۷

چگونه اعضای کانال تلگرام را افزایش دهیم؟


چگونه اعضای کانال تلگرام را افزایش دهیم؟

افزایش اعضای کانال تلگرام ، مهمترین دغدغه صاحبان کانال در این شبکه اجتماعی موبایلی است.در این مطلب موثرترین روش های افزایش اعضای کانال تلگرام را به شما آموزش خواهیم داد.با ما همراه باشید.

 

به گزارش گجت آنلاین، در ابتدا ذکر این نکته لازم به نظر می رسد که افزایش اعضای کانال تلگرام ( Telegram ) با روش های غیر معمول نظیر ربات ها و نرم افزارهایی که در این روزها در اینترنت فراوان یافت می شود ، نه تنها موثر نخواهد بود بلکه در بیشتر موارد باعث هدر رفتن زمان و پول شما خواهد شد.روش هایی که در این مطلب برای افزایش اعضای کانال تلگرام معرفی شده است ، همه کاملا استاندارد، موثر و کاربردی‌ست.پس بهتر است به جای فکر کردن به راه های میانبر و روش های غیر معمول ، تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید.

 

مالک و سازنده کانال به عنوان مدیر اصلی می تواند در بدو ساخت کانال تا ۲۰۰ نفر از مخاطبین دوجانبه (Mutual Contacts یعنی مخاطبینی که شما شماره آنها را دارید وآنها نیز شماره شما را دارند) خود را به کانال اضافه کند. این عمل برای استارت کار و شروع فعالیت کانال به عنوان یک محرک مناسب از طرف تلگرام به سازنده کانال داده شده است تا کار رشد کانال سرعت بیشتری پیدا بکند. اما مشکل بزرگ این روش این است که عضویت افراد بدون اطلاع و جلب رضایت آنها صورت می گیرد و ممکن است باعث ناراحتی و به طبع ترک کانال توسط آنها شود.

 

خیلی از دوستان در این مدت از من سوال می کنند که مثلاً چطور یک لیست شماره (مثل فایل اکسل، متنی و …) را وارد اعضاء کانال کنیم؟ یا مثلاً چطور بیشتر از ۲۰۰ نفر را به کانال اضافه کنیم؟ و سوالاتی از این دست. باید به اطلاع همه دوستانی که این سوال ها را دارند برسانم که می توان فقط و فقط ۲۰۰ نفر از مخاطبین Mutual را به کانال اضافه کرد. اضافه کردن لیست شماره و یا مخاطب بیشتر توسط مدیر فعلاً امکان پذیر نیست و شاید در نسخه های بعدی تلگرام چنین قابلیت هایی به آن اضافه شود که بنظر خودم دور از انتظار است.

 

۱- ارائه و تولید محتوای مناسب و ارزشمند

 

باید اعتراف کنم که بهترین راه جذب مخاطب برای کانال تولید محتوای ارزشمند است طوری که مخاطبین فعلی کانال مجاب به بازنشر آن در گروه های دیگری که در آنها عضو هستند شوند و افراد عضو در آن گروه ها با دیدن مطالب بازنشر شده از کانال شما و پسندیدن آن به عضویت در کانال شما تشویق شوند. برای این منظور توجه به توصیه های زیر می تواند مفید باشد:

 

تصویر لوگو و توضیحات (Description) مناسبی برای کانال خود انتخاب کنید.

در انتهای هر پستی (متن یا تصویر) که در کانال منتشر می کنید شناسه (ID, Username) کانال یا URL (لینک) آن را قراردهید تا اگر پست های کانال در جایی دیگر توسط اعضاء فوروارد میشوند لینک کانال هم فرستاده شود.

 

اگر در گروههایی عضو هستید مطالب کانال خود را با لینک زیر آن در گروهها منتشر (Forward) کنید تا توسط اعضاء گروه ها دست به دست شود. این عمل یکی از موثرترین راه ها می باشد. البته بیاد داشته باشید در تبلیغ کانال حتما از عکس و تصویر و لینک دعوت استفاده کنید.

 

۲- انتخاب موضوع و هدف مناسب

 

ابتدا هدف خود از ساخت کانال مشخص کنید و به هیچ عنوان بعد از مدتی لینک و موضوع کانال و تغییر ندهید، سعی کنید مطالب مرتبط با نام و پیشینه کانال منتشر کنید تا از ریزش اعضاء جلوگیری شود. مثلاً اگر در کانالی که از اسم و توضیحات آن برمی آید که یک کانال علمی باشد مطلب طنز یا سیاسی ارسال شود ممکن است برخی از اعضاء از این موضوع خوششان نیاید و کانال را ترک کنند.

 

همچنین موضوع کانال خود نقش کلیدی در آینده آن دارد. به طور مثال کانال های سرگرمی و حاوی مطالب طنز بهتر از کانالهای تجاری، علمی و … در جذب اعضا موفق هستند.

 

۳- انجام تبادل لینک با دیگر کانال ها بخصوص کانال های پربازدید

 

راه دیگری که می تواند خیلی سریع به رشد اعضاء کانال تان کمک کند انجام تبلیغ در کانال های پر مخاطب در خود تلگرام میباشد که اینکار خود به دو روش تبلیغ متقابل و تبلیغ پولی انجام می گیرد.

 

در روش تبلیغ متقابل (که به مبادله لینک هم معروف است) شما می توانید با مدیر کانال دیگری بر سر این موضوع که شما تبلیغ کانال وی را در کانال خود قرار دهید و در عوض وی نیز کانال شما را در کانال خود تبلیغ کند توافق کنید. کاری که این روزها در بسیاری از کانال ها مشاهده می کنید. البته کانال ها معمولا با تعداد اعضاء برابر تبادل لینک را انجام می دهند.

 

نکته مهم دیگر اینکه تبادل لینک در یک دوره ابتدائی جذابیت دارد ولی استفاده بیش از اندازه از آن باعث افت کیفیت کانال و خود دلیلی برای ترک کانال توسط اعضاء می شود. سعی کنید در روز یک یا نهایتاً دوبار اینکار را انجام دهید.

 

در روش دوم که مختص کانال های با اعضاء بالای ۱۰۰ هزار نفر است مدیران کانال با دریافت مبالغی اقدام به تبلیغ کانال شما در کانال خود خواهند کرد.

 

۴- تبلیغ کردن کانال در رسانه های دیگر

 

یکی از راه های موثر دیگر در افزایش اعضای کانال تلگرام انتشار اطلاعات و نشانی URL کانال در وب سایت های اینترنتی است. برای اینکار می توانید با جستجو در گوگل و پیدا کردن وب سایت هایی که لیست کانال های تلگرام را به اشتراک می گذارند در آن وب سایت ها اقدام به به اشتراک گذاری اطلاعات کانال خود کنید مثلاً بصورت ارسال نظر (Comment) و …

 

همچنین استفاده از دیگر شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک، گوگل پلاس، لاین و … نیز می تواند مفید باشد.

 

۵- نگه داشتن عضو مهمتر از جذب عضو جدید

 

یکی از مهمترین روش های افزایش اعضای کانال تلگرام حفظ آنها در کانال است. یعنی شما باید بتوانید درکانال جاذبه ای ایجاد کنید که اگر عضو جدیدی به کانال وارد شد به ماندن در کانال تشویق شود. در همه کانال ها همواره جذب عضو وجود دارد اما در بسیاری از آنها ریزش اعضاء بقدری است که نتنها رشدی در تعداد اعضاء دیده نمی شود بلکه کاهش در تعداد اعضاء قابل لمس می شود.

 

۶- کار تیمی مستمر

 

کانال تلگرام این قابلیت را دارد که چند مدیر (Admin) انتخاب کنید، اگر افراد مورد اعتمادی میشناسید آنها را ادمین کنید تا به شما در انتشار مطالب کانالتان کمک کنند. با تولید مطالب با کیفیت بیشتر بطبع احتمال انتشار آنها در دیگر گروهها و جذب عضو بالاتر خواهد رفت. البته سعی کنید ادمین های کانال زیاد نباشند چون ممکن است از آن طرف بام بیوفتید و با تولید محتوای زیاد عده ای از اعضاء بدلیل عدم وقت برای چک کردن همه آنها کانال را ترک کنند.

 

دیگر اینکه اگر کانال دارای چند مدیر است حتما طبق یک برنامه جاری همیشه یک مدیر آنلاین داشته باشید. همچنین با مدیران خود همفکر شده و مشورت کنید تا بتوانید مطالب بهتر و ارزشمندتری منتشر کنید.

 

و چند نکته مهم دیگر

 

سعی کنید حتماً نوع کانال عمومی باشد، هر کاربر می تواند ۴ کانال عمومی (Public) داشته باشد. زیرا کانال های عمومی در نتایج جستجو کاربران نمایش داده می شوند و این خود می تواند یکی از راه های جذب عضو باشد.

 

تا جای ممکن سعی کنید لینک کانال را کوتاه و با معنی انتخاب کنید تا کاربران بتوانند آن را براحتی بخاطر سپرده و در تایپ آن مشکلی نداشته باشند. هرچند که الان انتخاب شناسه مناسب بدلیل کثرت کانال ها کار سختی شده است.

 

تکرار مطالب باعث افت جذابیت کانال می شود. بنابراین از ارسال مطالب تکراری خودداری کنید.

 

مطالب را بر اساس یک زمانبندی مشخص شده انتشار بدهید. جوری نباشد که در یک ساعت ۱۰۰مطلب منتشر کنید و در بقیه روز هیچ مطلبی منتشر نکنید.همچنین سعی کنید از ساعت ۱۲ شب تا حدود ۹ صبح مطلبی در کانال تلگرام خود منتشر نکنید.در صورت عدو رعایت این موضوع امکان خارج شدن کاربران از کانال بسیار بالا خواهد رفت.

 

جمع بندی

 

تمام مواردی که در بالا گفته شد ، روش های درست و مناسب برای افزایش اعضای کانال تلگرام است با این حال، بهترین راه افزایش اعضای کانال تلگرام تولید محتوای ارزشمند است و داشتن کمی صبر و مداومت در تولید محتوا خود باعث رشد بمرور که روز بروز سریع تر خواهد شد می شود.

 

انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۷

جلوگیری از چین و چروک پوست 1


 

 

 
یكی از پركاربردترین فواید ماساژ، پیشگیری از پیری پوست و حفظ جوانی و شادابی آن است. امروزه افراد زیادی در سراسر جهان از افراد سرشناس و مطرح مانند بازیگران و هنرمندها گرفته تا عموم مردم از تكنیك‌های مختلف ماساژدرمانی برای حفظ زیبایی و نشاط خود بهره برده و به این ترتیب با كمك این تكنیك‌ها به جنگ چین و چروك‌های دوران میانسالی می‌روند. پیش از این در شماره‌های مختلف سیب سبز ماساژهایی را به شما ارائه كردیم كه باید با همكاری یكی از دوستان یا اعضای خانواده به مرحله اجرا می‌رسید اما در این شماره ماساژی را به شما معرفی خواهیم كرد تا بدون نیاز به فرد دیگری خودتان این تكنیك‌ها را روی عضلات و پوست صورت‌تان پیاده كنید و از اثرات مفید و شفابخش آن برای جوان‌سازی و نشاط پوست خود كمك بگیرید.



روغن زیتون را فراموش نكنید

برای شروع این ماساژ پیش از هر چیز لازم است صورت خود را از هرگونه مواد آرایشی و بهداشتی پاك كنید و سپس صورت‌تان را شسته و آن را با حوله‌ای نرم خوب خشك كنید. سپس مقداری روغن زیتون یا بادام آماده كرده و در اتاقی مناسب و آرام آماده ارائه ماساژ به عضلات صورت‌تان شوید. در این مرحله لازم است یك صندلی و میز را كنار هم قرار دهید و ظرف روغن را روی میز و در دسترس خود بگذارید تا بتوانید هنگام نیاز سرانگشتان خود را به روغن آغشته كنید.





از پیشانی شروع كنید

بهترین حالت برای ارائه این ماساژ آن است كه مقابل‌تان آینه‌ای قرار داده و مستقیم در آینه به چشمان خود نگاه كنید. سپس سرانگشتان خود را به روغن آغشته كرده و آن‌ها را از خط عمودی كه وسط 2 ابرو روی پیشانی قرار دارد، قرار دهید و به آرامی سرانگشتان هر 2 دست را به سمت بیرون پیشانی و شقیقه‌ها هدایت كنید. این كار را باید به آرامی انجام دهید و هر بار كه آن را تكرار می‌كنید اندكی بر فشار سرانگشتان‌تان بیفزاید. این ماساژ موجب تقویت عضلات و پوست ناحیه پیشانی شده و برای افرادی كه هنگام صحبت كردن زیاد از عضلات پیشانی خود استفاده می‌كنند و روی پیشانی‌شان چین‌های افقی و عمودی زیاد است، بسیار مناسب است. این بخش را 2 تا 3 دقیقه ماساژ دهید.





چین ابرو را مهار كنید

حتما برای‌تان پیش آمده در گفت‌وگو با یكی از دوستان یا آشنایان متوجه شوید كه او یكی از ابروهایش را بالا می‌اندازد. این كار موجب می‌شود تا به مرور زمان چین عمیقی بالای ابروی او دیده شود. این ماساژ برای پیشگیری از بروز چین ابرو در افرادی كه عادت دارند ابروی خود را بالا بیندازند بسیار مفید است. این گروه كافی است با سرانگشتان دست خود ابروها را ماساژ دهند به‌گونه‌ای كه انگشت وسط آن‌ها كه بلندترین انگشت محسوب می‌شود روی ابروها حركت كرده و مابقی عضلات بالا و پایین ابرو را لمس كنند. به این ترتیب وقتی به پایان ابرو نزدیك می‌شوید با چرخشی به سمت پایین روی شقیقه‌ها را نیز لمس كرده و این كار را چند بار تكرار كنید. تكرار این ماساژ درست در جهت خواب ابرو از داخل به سمت شقیقه‌ها و در مدت زمانی 3 تا 5 دقیقه‌ای بسیار مناسب است.





پشت لب‌ها را ماساژ دهید

یكی دیگر از مناطقی كه ممكن است بعد از 45 سالگی با چین و چروك‌هایی همراه شود فاصله میان لب بالایی و بینی است. این منطقه نیز از جمله مناطقی است كه ممكن است در سنین كهنسالی مملو از چروك‌های عمیق و عمودی شود. برای پیشگیری از بروز چین‌های عمیق در این ناحیه بهترین روش استفاده از ماساژ فشار در این ناحیه است. برای شروع سرانگشت هر 2 انگشت سبابه را روی گودی بالای لب قرار داده و آن را به‌مدت 30 ثانیه به‌صورت ملایم فشار دهید. سپس سرانگشتان هر 2 دست را به آرامی به سمت گوشه‌های لب بكشید و آن را تا نزدیكی لاله گوشتان امتداد دهید. پیش از هر چیز فراموش نكنید كه سرانگشتان‌تان را با مقدار اندكی روغن آغشته كنید.





از افتادگی عضلات لب پیشگیری كنید

افتادگی عضلات لب نیز یكی دیگر از مشكلاتی است كه اغلب خانم‌ها در سنین بالای 40 سالگی با آن روبه‌رو می‌شوند. این مسئله در برخی افراد به‌صورت سطحی و در برخی دیگر به‌دلیل ‌مراقبت نكردن به‌صورت خطوط عمیق مایل به پایین دیده می‌شود. برای پیشگیری از بروز این افتادگی و خطوط زیر لب و در اطراف چانه بهترین روش استفاده از ماساژ عضلات این ناحیه است. برای ماساژ كافی است با سرانگشت هر 2انگشت سبابه نقطه گودی را كه روی چانه قرار دارد به‌مدت 30 ثانیه فشار دهید و پس از آن با فشار اندكی هر 2انگشت سبابه را به سمت گوشه‌های خارجی لب پایینی هدایت كرده و عضلات این ناحیه را تقویت كنید.





تقویت عضلات گونه با كف دست

برای تقویت عضلات گونه نیز راه‌حل‌های متعددی وجود دارد كه یكی از آن‌ها ارائه ماساژ به عضلات این ناحیه است. برای شروع ماساژ ابتدا كف هر 2 دست را به مقدار اندكی روغن آغشته كرده و سپس آن‌ها را روی دو طرف صورت‌تان قرار دهید به‌گونه‌ای كه كف هر 2 دست‌تان روی عضلات گونه قرار بگیرد. سپس كف دست‌ها از پایین گونه به سمت بالا حرکت دهید. تنها مراقب باشید كه هنگام پایین آوردن كف هر 2 دست آن‌ها را از روی صورت‌تان بردارید و دوباره روی گونه‌ها قرار داده و عضلات را به سمت بالا هدایت كنید. با تكرار این ماساژ به‌مدت 3 تا 5 دقیقه می‌توانید عضلات گونه خود را تقویت كنید تا فرم و ظاهر بهتری داشته باشند.





این نقطه را 3 دقیقه فشار دهید

روی هر 2 گونه نقطه‌ای وجود دارد كه ماساژ دادن آن موجب افزایش میزان نشاط و شادابی پوست بدن می‌شود. این نقطه از جمله نقاطی است كه در طب سنتی چین، طب سوزنی و طب فشاری نیز از آن برای افزایش میزان نشاط و شادابی پوست استفاده می‌شود. این نقطه درست روی گونه‌ها و به موازات لاله گوش افراد به‌صورت قرینه وجود دارد. برای ماساژ این 2‌نقطه كافی است از 2 انگشت سبابه ‌خود كمك گرفته و این نقطه را برای 3 دقیقه فشاردهید. فشار دست‌تان نباید به حدی باشد كه در گونه خود درد یا تغییر رنگ احساس كنید.



نکته

امروزه استفاده از متدها و تكنیك‌های ماساژ درمانی برای حفظ جوانی و شادابی پوست در كشورهای مختلف و توسط متخصصان و كارشناسان پوست و مو اثبات شده است. این شیوه شاید كم‌خطرترین و كم‌هزینه‌ترین روش برای حفظ جوانی و نشاط در خانم‌های جوان محسوب ‌شود كه امروزه در میان خانم‌های میانسال نیز طرفداران زیادی پیدا كرده است، زیرا اجرای آن دردسرهای دیگر تكنیك‌ها و شیوه‌های مبارزه و مقابله با چین و چروك پوست را ندارد، عوارض داروهای شیمیایی و انواع كرم‌ها و لوسیون‌ها را به افراد تحمیل نمی‌كند و از طرفی خرج چندانی ندارد زیرا فرد می‌تواند با یادگیری برخی از ساده‌ترین اصول ماساژدرمانی به اعضای خانواده خود ماساژ ارائه دهد و این ماساژ را نیز از یكی از اعضای خانواده خود دریافت كند. این تكنیك‌ها به راحتی می‌تواند شما را از شر چین و چروك‌های سطحی و حتی برخی از چین و چروك‌های عمیقی كه گذر عمر به شما تحمیل می‌كند رهایی بخشد. این تكنیك‌ها را 2 تا 3 بار در هفته تكرار كرده و در اجرای آن‌ها مداومت داشته باشید.

 

 

انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۷

پاهایتان را فدای مدل کفش نکنید


سلامت پا می تواند یک سرنخی از سلامتی انسان باشد. به عنوان مثال، سفتی مفاصل می تواند ورم مفاصل , سوزن سوزن شدن یا بی حسی می تواندنشانه ای از دیابت یا تورم ممکن است بیماری کلیوی، بیماری های قلبی، و یا فشار خون بالا را نشان دهد پس مراقبت از پاها بسیار مهم است اکنون ببینیم انتخاب نوع کفش چقدر در سلامت پاها مهم است.

مراقبت از پا خوب و چک پای به طور منظم هستند بخش مهمی از مراقبت های بهداشتی خود را. اگر شما مشکلات پا، لازم است تا دکتر خود مشورت کنید.

وقتی برای خرید کفش وارد فروشگاهی می‌شوید، احتمالا زیبایی و مد روز بودن کفش اولین اولویت‌تان برای خرید است. رنگ، شکل، پاشنه و مدل کفش همه می‌توانند شما را برای خرید یک کفش ترغیب کند اما اگر بدانید که همین انتخاب می‌تواند سلامت پا و به عبارت دیگر جان شما را به خطر بیندازد، احتمالا کمی در برابر وسوسه خریدن کفش‌های مد روز مقاومت می‌کنید و معیارهای دیگری را مورد توجه قرار می‌دهید. قلب دوم شما نیاز به فضایی مناسب برای نفس کشیدن دارد. پس راحتی خودتان را فدای مد نکنید و بدانید که هر کدام از انواع کفش‌ها ممکن است چه آسیب‌هایی به پاهای شما وارد کند.

پاشنه بلندهای کشنده

سال‌هاست که پزشکان درباره خطرات استفاده از کفش پاشنه بلند بر سلامت پای افراد هشدار می‌دهند اما مهم‌ترین مشکلاتی که بروز می‌کند، شامل موارد زیر است:

– پاشنه‌های بلندتر از 7 سانتی‌متر نیروی گشتاور پیچشی را روی زانوها زیادتر و با در خطر قرار گرفتن مفاصل زانوها، آنها را مستعد ابتلا به آرتروز می‌کند.

– پاشنه‌های خیلی بلند باعث ایجاد فشار روی مفصل انگشت شست پا می‌شود. از این مفصل استخوان متاتارس به استخوان نخودی‌شکل انگشت پا می‌رسد. فشار بیش از حد به این استخوان یا اعصاب می‌تواند آن را ملتهب کند.

– تمام کفش‌های پاشنه بلند ممکن است منجر به پیچ‌خوردگی مچ پا شوند. شایع‌ترین نوع پیچ‌خوردگی نیز پیچ‌خوردگی به بیرون است که موجب رگ به رگ شدن شدید رباط پا می‌شود. خطر ابتلا به آرتروز با پیچ خوردگی شدید پا افزایش می‌یابد.

مشکل را چطور رفع کنید!

– اگر هنگام راه رفتن با پاشنه بلند در پا و زانوها احساس درد دارید و نمی‌توانید در برابر میل‌تان به بلند قد شدن مقاومت کنید، بهتر است از کفش‌های پیاده‌روی که کمی لژ دارند، استفاده کنید. هنگام خرید کفش کف پلیمریزه با پاشنه ضخیم و کمتر از 3 سانتی‌متر می‌تواند انتخاب مناسب‌تری باشد. اگر به هیچ عنوان نمی‌توانید از کفش پاشنه بلند صرفنظر کنید در این صورت پیشنهاد می‌کنیم استفاده از آن را کنار بگذارید یا لااقل در برخی از ساعات روز سراغ کفش‌های راحتی یا ورزشی بروید.

– استفاده از کفش پاشنه کوتاه می‌تواند از آسیب به استخوان متاتارسال جلوگیری کند. هر چه پاشنه کوتاه‌تر باشد پا در وضعیت نرمال‌تری قرار می‌گیرد و کشیدگی ساق پا کمتر اتفاق می‌افتد.

– مچ پای رگ به رگ شده باید بی‌حرکت بماند. اگر یک بار مچ پای‌تان پیچ بخورد، احتمال تکرار آن زیادتر خواهد بود، پس حتما به پزشک مراجعه کنید تا اگر لازم شد فیزیوتراپی انجام دهید.

ورزشی‌های لژ منفی

این کفش‌ها شکل عجیبی دارند و گفته می‌شود برای کمک به هماهنگی پا و باسن تولیده شده و راه رفتن را راحت‌تر می‌کنند.

– این کفش‌ها که پاشنه منفی دارند یعنی پاشنه‌شان پایین‌تر از انگشتان پا طراحی شده است باعث ایجاد فشار به سمت جلوی پا شده و منجر به کشیدگی تاندون آشیل می‌شود. در این حالت بدن در تلاش برای حفظ تعادل و استقرار مجبور است گروه جدیدی از عضلات را هنگام راه رفتن به کار بگیرد که در وقت معمول استفاده نمی‌شد. این الگوی راه رفتن غیر عادی مکانیک زیستی راه رفتن طبیعی فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد به طوری که بعدها فرد در کفش معمولی به سختی راه می‌رود.

– این کفش با افزودن استرس اضافی به نقاط مختلف بدن موجب ایجاد وزن اضافه به مفاصل شده و در نتیجه بدن را مستعد آرتروز می‌کند. متخصصان هشدار داده‌اند که این کفش‌ها باعث افزایش خطرات نداشتن تعادل، سقوط و نیز تشدید آرتروز می‌شود.

مشکل را چطور رفع کنید!

اگر دچار ورم مفاصل، زانو درد و پادرد هستید باید از پوشیدن این کفش‌ها خودداری کنید و از کفش‌های معمولی راه رفتن به طور منظم استفاده کنید. اگر در دوره‌ای از این کفش‌ها استفاده کرده‌اید و دچار زانودرد و پادرد شده‌اید، پابرهنه راه رفتن در خانه موجب افزایش انعطاف‌پذیری و قدرت عضلات می‌شود و مشکل را برطرف می‌کند.

آل استارهای محبوب

این کفش‌ها به دلیل مد روز بودن، دوام زياد و البته سبکی آن در میان جوانان علاقه‌مندان بسیاری دارد. جای تعجب نیست که بیش از 600 میلیون جفت از این کفش در سراسر دنیا به فروش رفته است. اما اخبار بد در مورد آنها هم وجود دارد. متخصصان توصیه می‌کنند به طور مداوم از آل استارها استفاده نکنید و برای تمرین و ورزش کفش دیگری را انتخاب کنید.

– یک کفش ورزشی خوب باید سبک وزن بوده و ویژگی‌های خاصی مانند ضد لغزش بودن، ضد پیچش و ضد تعریق بودن را داشته باشد. این کفش‌ها به خصوص در قسمت وسط و پایین پاشنه پا بیش از حد نرم هستند و سیستم تهویه‌شان ضعیف بوده و ایجاد تعریق می‌کنند.

– استفاده طولانی مدت از این کفش‌ها به ویژه در محیط‌های مرطوب باعث تعریق پا و افزایش بیماری‌های پوستی مانند اگزما، قارچ پوستی و‌ تب‌خال می‌شود.

– در مورد کودکان و نوجوانان نیز استفاده از این کفش‌ها می‌تواند منجر به صافی کف پا شود.

مشکل را چطور رفع کنید!

p dir="RTL"><!--StartFragment

برای محافظت پا از این مشکلات بهتر است این کفش‌ها را به طور مداوم استفاده نکنید و آن‌ها را با کفش‌های دیگر که کفی مناسب و جنس مناسب‌تری دارند جایگزین کنید. برای پیشگیری از بیماری‌های پوستی بهتر است هر روز پاهای‌تان را بشویید و فضای انگشتان پای‌تان را خشک نگه دارید و پودر خشک کننده بین انگشتان پا بمالید.

p dir="RTL">  <!--StartFragmentتابستانی‌ها در جنگ با تاندون ها<!--EndFragment-->

p dir="RTL"><!--StartFragment

پیش‌تر صندل‌ها در سواحل مورد استفاده قرار می‌گرفت اما این روزها مردم تقریبا همه جا از این مدل کفش استقبال می‌کنند. این کفش‌ها بیشتر در آب و هوای گرم و در تابستان مورد استفاده قرار می‌گیرد اما براساس برخی گزارش‌ها صندل‌ها حتی بیشتر از کفش‌های پاشنه بلند برای پا مضر است چون باعث تغییر الگوی راه رفتن می‌شود.

– در صندل فشار به دو طرف پا بیشتر از پاشنه است و کف آن هیچ پشتیبانی ندارد و در نتیجه با سایش طولانی مدت می‌تواند در قوس و تاندون پا درد ایجاد کند.

– برخی افراد هم ممکن است در انگشتان پا احساس درد کنند زیرا تمایل دارند انگشتان‌شان را خم کنند تا از برخورد با اجسام سخت جلوگیری کنند.

– بافتی به نام پلانتر فاسیا در کف پا وجود دارد که پاشنه را زمانی که راه می‌رویم هل می‌دهد. راه رفتن باکفش‌های شل و ول بدون حمایت قوس کافی می‌تواند باعث التهاب این بافت شود. این وضعیت درد شدید پاشنه پا را به همراه دارد؛ مشكلي كه به اصطلاح به آن خار پاشنه مي‌گوييم.

– استفاده از صندل ممکن است فرد را در معرض ترک پا هم قرار بدهد و البته آلودگي پا به خاطر نداشتن محافظ از مشكلات ديگر استفاده از اين كفش‌هاست.

مشکل را چطور رفع کنید!

درست است که صندل احساس راحتی به فرد می‌دهد اما پزشکان توصیه می‌کنند به طور مداوم آن‌ها را نپوشید. ضمن آن‌که افراد دیابتی به هیچ عنوان نباید از صندل استفاده کنند زیرا ممکن است درخطرابتلا به زخم پا و عفونت قرار بگیرند. اگر مجبور به خرید صندل شدید انواعی را انتخاب کنید که بند دارند و مچ پای‌تان را محکم نگه می‌دارند.

لژدار‌هاي دردآور

پای شما به طور طبیعی هنگام راه رفتن تمایل به خم شدن دارد اما کفش لژدار سفت و سخت آن را نگه داشته است. درست است كه لژدارها به اندازه پاشنه‌دارها به پاي شما آسيب نمي‌زنند، اما در هر حال مي‌توانند راحتي شما را خدشه‌دار كنند. اگر پاشنه پا خیلی بلندتر از انگشتان باشد کفش فشار زیادی به استخوان کف پا وارد می‌کند و احساس درد اولين پيامد استفاده از اين كفش‌ها خواهد بود.

مشکل را چطور رفع کنید!

اگر چه همچنان پیشنهاد نمی‌شود کفش‌های لژ دار استفاده شود اما در صورت امکان می‌توانید کفش‌های لژدار کوتاه‌تربپوشید تا فشار کمتری روی پا ایجاد کنند.

عروسکی‌های التهاب‌زا

راه رفتن با این کفش‌ها مانند راه رفتن روی مقواست چون هیچ پشتیبانی برای قوس پا وجود ندارد. این مشکل باعث می‌شود پا عملکرد مطلوب خود را نداشته باشد و مشکلاتی برای زانو و لگن ایجاد کند. نداشتن پشتیبان قوس پا می‌تواند بیماری دردناکی به نام التهاب پلانتار فاسیا يا خار پاشنه را ایجاد کند. اين التهاب كه هديه كفش‌هاي عروسكي كف نازك به شماست، اصلي‌ترين دليل درد كف پاست.

مشکل را چطور رفع کنید!

اگر شما از این مدل کفش‌ها دوست دارید و به هیچ عنوان حاضر به استفاده نکردن از آن نیستید شاید استفاده از یک کفی نازک بتواند از درد پای شما جلوگیری کند. پد پاشنه نیز می‌تواند از درد پاشنه پا پیشگیری کند.

 

 

 

 

 

 

نوک تیزهای پينه ساز

کفش‌های کشیده و با پنجه باریک ممکن است شیک باشند اما در طولانی مدت می‌توانند درد عصبی و تاول ایجاد کنند. این کفش‌ها گاهی اوقات هم می‌توانند باعث کبودی زیر ناخن پا شود. پینه یا برآمدگی دردناک در قاعده انگشت شست پا ممکن است باعث شود پا به صورت غیرعادی خم شود.کفش نوک تیز یکی از عوامل شیوع آن است. این کفش‌ها باعث فشار زیاد به انگشتان پا می‌شود که با گذشت زمان می‌تواند باعث خمیدگی انگشتان شود که برای رفع این مشکل گاهی جراحی مورد نیاز است. فشار بیش از حد می‌تواند منجر به میخچه هم بشود.

مشکل را چطور رفع کنید!

بهترین راه براي خلاص شدن از اين آسيب‌ها استفاده از کفش‌های با پنجه پهن است. اما اگر نمي‌خواهيد كفش‌هاي نوك‌تيزتان را كنار بگذاريد بهتر است از چرم سفت صرفنظر کنید و مخاطرات ذکر شده را به حداقل برسانید.

منبع- مجله سیب سبز

p dir="RTL"><!--EndFragment

p dir="RTL"><!--EndFragment

انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۷

کفش ها در حال کشتن شما هستند


طراحان، فروشندگان و مصرف‌کنندگان این روزها بیش از هر زمان دیگری به فکر کفش‌های خاص و همه‌پسند هستند. احتمالاً شما هم از آن دسته هستید که کفش‌های پرفروش پاشنه‌بلند را امتحان کرده‌اید و یا در پی یافتن لباس‌هایی هستید که به کفش خوش‌رنگ و زیبای‌تان با پاشنه‌ی ۱۲ سانتیمتری، بیاید!

شما تنها نیستید. خانم‌های زیادی در سرتاسرجهان به دنبال مدهای دیوانه‌کننده‌ی کفشهایی هستند و با وجود آنکه به نظر می‌رسد طرح‌های عجیب و غریب طراحان بر روی صحنه‌های فشن‌ باقی می‌ماند اما تأثیر قابل توجهی بر توده‌ی مردم داشته است.

چه فکر می‌کنید اگر بدانید آنچه به پا می‌کنید کفش نیست؛ بلکه یک جفت هیولا به پا دارید!

طبق آماری که انجمن مد کفش نیویورک اعلام کرده تنها در طول چندسال گذشته میانگین ارتفاع پاشنه‌های کفش‌ها بین هفت تا ۱۲ سانتیمتر افزایش پیدا کرده است.

همچنین آکادمی جراحی ارتوپدی امریکا نیز اعلام کرده است که بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹، ۷۵ درصد از زنان این کشور به دلیل مشکلات پا، به پزشک مراجعه کرده‌اند. این متخصصان هشدار داده‌اند که انتخاب کفش بد می‌تواند به تمام نقاط پا و همچنین ستون فقرات آسیب برساند.

شاید باورنکردنی به نظر برسد اما این انتخاب بد می‌تواند بر روی سردردهای شما نیز تأثیرگذار باشد، به‌طوری‌که بسیاری از پزشکان کسانی را که به سردردهای میگرنی مبتلا هستند از پوشیدن کفش پاشنه‌بلند منع می‌کنند.

هیچ کس مجبور به پوشیدن این کفش‌ها نیست؛ همیشه راه‌های جایگزین نیز وجود دارند! انتخاب کفش‌های زیبا، ایمن و کاربرپسند که درعین‌حال در حوزه‌ی مد حرفی برای گفتن دارند.

ما نه تنها پاهای خود را به زور در کفش‌های مضر جا می‌کنیم بلکه مسافت‌های طولانی را نیز با آنها می‌پیماییم. اینگونه راه رفتن به انحنای بخش زیرین پا دقیقا جایی که انگشت‌ها به کف پا وصل می‌شوند و حجم چربی آن به شدت آسیب می‌رساند.

«بالش پا»، یک درمان شناخته شده برای این آسیب است. در این روش موادی به این بخش از پا تزریق می‌شود تا اثر پاشنه‌ی بلند کفش بر انحنای پا کمتر شود. این مواد به صورت موقت جایگزین چربی کف پا می‌شود که به دلیل استفاده‌ی بیش‌ازاندازه از کفش پاشنه بلند از بین رفته است.کفش ها در حال کشتن شما هستند

انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۷

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  سوم اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته سوم اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما ویژه دهه کرامت سال 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته ...

پاورپوینت بازسازی ویرانه ها درس 22 مطالعات اجتماعی پنجم

پاورپوینت بازسازی ویرانه ها درس 22 مطالعات اجتماعی پنجم

  عنوان پاورپوینت درسی: دانلود پاورپوینت بازسازی ویرانه ها درس 22 مطالعات اجتماعی پایه پنجم فرمت: پاورپوینت ppt   تعداد اسلاید: 19   پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای   منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسیبکارگریی افکت ها، تصاویر و اشکال متحرک بسیار ... ...

قالب آماده رنگی پلاک خودرو word

قالب آماده رنگی پلاک خودرو word

قالب آماده رنگی پلاک خودرو word مناسب برای چاپ روی برگه A3 ... ...

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان تئوری رفتار مصرف کننده در اقتصاد در 112 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان تئوری رفتار مصرف کننده در اقتصاد در 112 اسلاید

اقتصاد یا ترازمان به یک نظام اقتصادی در یک یا چند منطقه جغرافیایی یا سیاسی خاص اطلاق می‌شود و در برگیرنده تولید، توزیع یا تجارت و مصرف کالاها و خدمات در آن منطقه یا کشور می‌باشد. یک اقتصاد مجموع کل ارزش معاملات میان فعالان اقتصادی نظیر افراد، گروه‌ها، سازمان‌ها و حتی ... ...

عشق ویرانگر دکتر براد جانسون

از کجا بفهمیم رابطه‌ی عاشقانه‌ای که در یک سوی آن قرار داریم، مخرب است یا سازنده؟ براد جانسون و کلی موری در کتاب عشق ویرانگر می‌کوشند برای این پرسش پاسخ مفصلی ارائه دهند. با خواندن این کتاب و استفاده از رهنمودهای آن، یک رابطه‌ی عاشقانه‌ی سالم و سازنده را برای خود ...

پاورپوینت پودمان چهارم کار و فناوری پایه نهم بازی های رایانه ای

پاورپوینت پودمان چهارم کار و فناوری پایه نهم بازی های رایانه ای

                  نوع فایل: power point فرمت فایل: ppt and pptx قابل ویرایش 59 اسلاید   قسمتی از متن پاورپوینت:   بخش دوم پودمان بازی های رایانه ای برخی از شایستگی هایی که در این پودمان به دست می آورید: کار گروهی,مسئولیت پذیری مدیریت منابع,فناوری اطلاعات و ... ...

فلسفه ملال

فلسفه ملال

کتاب فلسفه ملال به قلم لارس اسوندسن، شرحی هوشمندانه و سرگرم کننده از کسالت بارترین لحظات و اعصاب خردکن ترین روزهایمان است. در درجه اول برای هرکسی ممکن است این سوال پیش بیاید که اصلا ملال چیست؟ آیا همان افسردگی است؟ یا شاید یک احساسی ناخوش مانند بی‌حوصلگی باشد. لارس اسوندسن ... ...

دریافت فایل : فلسفه ملال
بابک خرمدین.mp3

بابک خرمدین.mp3

بابک خرمدین.mp3 ... ...

دریافت فایل : بابک خرمدین.mp3
275 روز بازرگان.pdf

275 روز بازرگان.pdf

275 روز بازرگان.pdf ... ...

دریافت فایل : 275 روز بازرگان.pdf

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما